SPELA NU

Bingonyhetsbrev

Se till att vara kontaktbar så att vi kan berätta allt om våra exklusiva kampanjer!

Om vi inte kan kontakta dig så kan vi inte heller hålla dig uppdaterad om alla våra fantastiska erbjudanden och exklusiva kampanjer eller berätta om våra senaste uppdateringar!

Detta är allt du behöver göra för att bli kontaktbar:

1. Logga in
  2. Klicka på "Mitt konto" högst upp till höger på skärmen
  3. Klicka på fliken "Personuppgifter" och i fönstret som öppnas så ser du Kontaktpreferenser precis under fältet för mobilnummer.
  4. Kontrollera att du har klickat i rutan där du säger att du vill ha information om våra kampanjerbjudanden och tjänster via mail och telefon.

Nu kan du ta emot våra fantastiska erbjudanden!

Dela sidan på:

Facebook StumbleUpon reddit  Digg Delicious